Засідання школи молодого та малодосвідченого вчителя природознавства Харківского району

27.02.2017 на базі Васищевської ЗОШ відбулось засідання школи молодого та малодосвідченого вчителя природознавства Харківського району з теми «Розвиток та підвищення професійної майстерності молодого вчителя».

Увага присутніх була зосереджена на питанні підвищення рівня компетентності малодосвідчених вчителів природознавства з питання удосконалення методичного аспекту діяльності вчителя і учнів на уроці,позашкільній діяльності.

Вчитель біології і природознавства, Кануннікова Н.О. ознайомила планом роботи, метою завданнями засідання. Провела анкетування молодих вчителів природознавства.

Надія Олександрівна виступила з доповіддю: "Підвищення професійної майстерності молодого вчителя - запорука міцних знань учнів".

Кащавцева О.В., вчитель хімії, виступила с презентацією: "Ефективний урок. Типи уроків".

Канунніковою Н.О. був проведений урок природознавства на тему: "Значення води у природі. Використання води людиною". (5-Б клас), використовуючи інтерактивні форми навчання та різні методи навчання.

Коваленко Н.Ю., вчителем географії і пприродознавства, була проведена гра-тренінг "Бережи свою планету". За мету було поставлено продовжити формування у дітей розумного ставлення до природи, виховання нового екологічного мислення й екологічно обізнаної особистості.

Галерея "Семінар природознавства"

Кiлькiсть переглядiв: 226

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.